Chișinău, bd. Grigore Vieru, 28
+(373 22) 228-580
RO RU
Despre VL Persoane juridice Persoane fizice Produse Parteneri Ultimele oferte Noutăţi Contacte Informatii Generale
Compania “VICTORIA LEASING” SRL şi-a lansat de curând activitatea
18.05.2011
Compania “VICTORIA LEASING” SRL şi-a lansat de curând activitatea
 
Compania “VICTORIA LEASING” SRL şi-a lansat de curând activitatea, oferind cele mai bune condiţii de finanţare de pe piaţa de leasing a Republicii Moldova. Avînd la temelie un personal cu experienţă acumulată de mai mulţi ani de activitate pe piaţa financiară a Moldovei, compania noastră Vă acordă toate serviciile financiare (LEASING şi ASIGURĂRI) într-o singură soluţie.

Misiunea companiei noastre este de a oferi soluţii clienţilor noştri, la cel mai înalt grad de profesionalism, rapiditate şi eficienţă. Noi suntem soluţia pentru dezvoltarea afacerii D-stră, leasing-ul fiind un produs modern şi econom ce constituie o investiţie fără capital şi permite procurarea unui bun fără a achita imediat preţul său, oferindu-Vă un management eficient al investiţiilor şi dezvoltarea mai multor proiecte concomitent.

Pentru a fi într-un pas cu tendinţele moderne ne-am axat activitatea pe finanţarea în leasing a unei game largi de produse, cum ar fi:


  • Auto noi
  • Auto rulate
  • Autocamioane
  • Transport tehnic

Calitatea înaltă a serviciilor prestate, rapiditatea şi responsabilitatea cu care lucrăm noi, abordarea fiecărui client individual în concordanţă cu necesităţile sale, împreună cu politica transparentă şi competitivă a preţurilor pe care o promovăm ne permite o colaborare avantajoasă şi de lungă durată cu clienţii noştri.

Echipa noastră vă stă permanent la dispoziţie, pentru a găsi soluţii şi a propune produse adaptate cerinţelor D-stră. 


© Copyright 2011 Victoria Leasing.
Toate drepturile rezervate
Termeni de bază Informatie juridica
Site realizat de: